Karriere

Karriere

Faglighed er forudsætningen for at være en troværdig sparringspartner.
Et ansættelsesforhold hos os nødvendiggør, at du deltager i et uddannelsesforløb, der er tilpasset dit uddannelsesniveau og dine ønsker for fremtiden. Det gælder uanset, om du er nybagt HHX, finansøkonom, cand. merc. aud. eller har anden relevant uddannelse.

Udover jobtræning tilbydes du at deltage i interne og eksterne kurser som sikrer, at du når dine uddannelsesmæssige mål til glæde for dig og vores kunder.

Har du mod på at gennemføre uddannelsen til statsautoriseret revisor, tilrettelægges dit karriereforløb i overensstemmelse hermed. Vi har stor erfaring i at uddanne statsautoriserede revisorer, og vi har i partnerkredsen et tidligere medlem af Revisorkommissionen.


Ansættelsesforhold

Medarbejderne er firmaets vigtigste ressource.
Ansættelse hos os betyder nye og spændende udfordringer i en moderne virksomhed, som har et godt socialt netværk, og hvor medarbejdernes personlige udvikling er en nøglefaktor for at kunne tilbyde vores kunder de rigtige løsninger.

Hos os har du gode personaleforhold som flekstid, hjemmearbejdsplads, sundhedsforsikring, frokostordning og bruttolønspakke efter eget ønske.