Profil

Vores Profil

Aros statsautoriserede revisorer er et ungt og proaktivt revisionsfirma, som er etableret i 2005. Firmaets domicil er i centrum af Aarhus samt en afdeling i København.
Firmaet har 5 partnere, som alle er statsautoriserede revisorer. Herudover er der beskæftiget ca. 50 medarbejdere i firmaet.

På trods af firmaets unge alder har flere af partnerne mange års erfaring som praktiserende revisorer. Vi er således en blanding af et ungt miljø og masser af erfaring.

Vi tilstræber at være den foretrukne samarbejdspartner og rådgiver for vore kunder.

Medarbejderne er alle kompetente og engagerede i løsningen af vore kunders opgaver, og i samråd med den enkelte medarbejder tilrettelægger firmaet medarbejderens uddannelses- og karriereforløb. Alle medarbejdere har selvstændigt kundeansvar.

Personlig betjening og kontakt er nøglefaktorer for os. Det skaber tillid og troværdighed og sikrer en professionel og kompetent assistance fra vores side.


Vore kompetencer

Vore kompetencer tilbydes virksomheder, der ønsker en professionel samarbejdspartner og rådgiver inden for regnskab, revision, skat, moms og afgifter, virksomhedsdrift, virksomhedsstruktur, køb/salg af virksomhed, finansiering og generationsskifte.

Kompetence er et nødvendigt udgangspunkt for et udbytterigt samarbejde med din virksomhed som omdrejningspunkt.